Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Karenina för din genomtänk(ande) kommentar på "Ensamhet"


Ensamhets störning



En störande dikt
En störande bikt
Om inte nu så kanske sen
Eller på sikt
När man fått kläm på den


Men störningar kanske får en
Att komma till insikt
Så småningom
Eller i alla fall till en del
På nåt eller kanske, mer
Som faktiskt är fel…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-17 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO