Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är kvinnan


vara eftermorgon
svämma kuddstig uppåt

ömomhöljd

närapå slak andas
nydygn av

undrande kullar

morgons håv dryper
henne ännu

drömomhöljd upp

de fladdrande hästarnas tunga
ögon över henne

ljudet av kaffe

det gröna fönstret som
torkar långsamt hennes hår

på morgonen

när hon sätter upp sin skylt igen
och låter sig blidkas





Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-17 21:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härlig!
2011-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm