Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huden, en millimeters skydd



Fingrar



sidensmjuka.



Bröst


runda



styva.



Blunda



Nu


ska vi njuta.





Fri vers av wildrose
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-17 22:27



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Häftig text..Gillar..
2011-09-17

    ej medlem längre
Oh, så kittlande fokuserat!!! Man vill läsa mera...men fantasin får ta vid..

Härligt!!!

Tack!
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose