Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att kärleken ska kunna överleva emellan två

så måste man lära sig att förstå att kärleken inte är någon dans på rosor
Och att det inte bara handlar om att komma innanför damens trosor
För man kan faktiskt inte bygga ett förhållande på enbart sex
För kan man inte ha det kul tillsammans utanför sängen, så skär det sig bara med en massa spex
Och då kommer ingenting någonsin att kunna kännas riktigt rätt
Riktigt allvarligt...

För att kärleken ska kunna överleva emellan två

Ken Cassel
17/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-18 02:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel