Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ledsen att jag inte kan besvara alla dina känslor

som du har för mig
Visst så tycker jag om dig
Men jag är inte kär i dig
Och på grund av det så kan det aldrig riktigt bli du och jag
Inte på riktigt allvar i alla fall
Men vi kan alltid vara riktigt goda vänner
Kanske till och med bästa vänner
Ja, jag är ledsen
Men det är såhär som jag just nu, bara känner
Och mina känslor är ingenting som jag bara kan ignorera
Tyvärr
Men så är det...

Ken Cassel
17/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-18 03:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel