Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aftonrodnad

Jag känner din puls bulta under feberhet hud. Känner pulserande åtrå mot mina mjuka läppar som sakta kysser din hals. Saltsmakande och honungsljuv.
Ditt långa hår väver framtidsdrömmar med mina fingrar.
Vi gungar sakta fram i natten.
Två förlista skepp som hittat hamn.
Extasens vågor kluckar förföriskt och sköljer bort alla tvivel.
I aftonrodnadens mjuka sken födds vi på nytt, återuppstår i varandra.
Vi är eviga.




Fri vers av Magnus P.
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-18 09:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sensuellt...smekande...och alldeles förföriskt underbart!
2011-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord