Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå ner i vikt



Gå ner jag går ner från 111 våningen om nu hissen går ända upp annars får jag gå från 96:e. Så man kan säga jag går ner i vikt. Men denna rolighet fattar väl inte alla där hissen inte går ända upp. Att gå ner i vikt är superenkelt intaget av kalorier skall vara mindre än de jag gör av med. Det behövs inte 723 olika metoder, de är bara till för att någons plånbok skall gå upp i vikt.

Pust 54 våningar kvar innan jag är på botten.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-18 10:06



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Att gå ner för trappor kan ta hårt på knäna, i synnerhet om man har övervikt.
2011-09-22

  Anna*
Det är nästan så enkelt men vi har en fantastisk kropp som också ställer in sig på svält om vi äter för lite eller för sällan. Då omvandlas allt man äter till fett så jag fick faktiskt börja äta mer för att gå ner i vikt. Lite men ofta.

Trodde nämligen att bara jag gick ner för tillräckligt många trappor så skulle jag minska men det funkade inte så. Dietist kostar inte mycket (det går på högkostnadsskyddet) och funkade bra för mig. Så tar vi då ännu en tur upp med hissen så vi får knalla neråt ännu en gång =0)
2011-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson