Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det hände för ett tag sen, flera år, men jag blir fortfarande förbannad på idioten


Min hund är död



Min hund är död
Det kom en dåre med
En djävla äcklig hund
Och han var idiot som hade den
För han hade inte
Sin äckliga hund i tukt
Eller i koppel

En hund som anfaller andra
Ska inte få finnas
Och framförallt de som inte kan
Fostra sin jävla hundar
Borde få finnas
I alla fall inte som hundägare

Så min hund är död
För den som gick med den
Kunde inte rycka upp båda
När dåren kom, med sin
Förbannade
”mördarhund”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-23 16:09



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Jag förstår verkligen din ilska och sorg.....
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO