Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i det tigna

 

ditt rop på strongare indifferens studsar

tvådimensionellt

en å av förutfattningar

hav av rädslor

regn av spe

oceaner av längtan

(för)tärande

 

du

ja, du 

är inte välkommen

 

 




Fri vers av cilax VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-18 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt