Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brott med berått mod


Ett påtalat brott
Blir ett åtalat brott
Begått med
Berått mod
Säger åklagaren
Kåk lagaren

Kåklagraren




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-20 19:19



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Coolt !
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO