Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon lämnade mej



Hon lämnade mej
Fast hon inte gick
Det var hennes själ
Som for
Eller sprang
Eller kanske ändå mer
Smög….
Iväg, som en tjuv om natten
I hukande form




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-19 05:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Sorgligt att hon lämnade dig så.....



Bra skrivet..
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO