Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revers

 

jag trampar barfota golvet

vin jag dricker spritter av galla

berusande denaturerat

 

turkiskt bad återställer

dock inte jävet

som det (ju) vore att försöka ingripa

i min nykterhet

min inkontinens

av affekter

av kärlek

 

livet ålägger mig en revers

en skuldöverlåtelse till ditt dödsbo




Fri vers av cilax VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-18 14:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tål att tänka på med vem man tecknar
avtal.
det kan bli en skuldförbindelse.
livets skuldbrev.
kyligt skrivet, vasst, snyggt.
bra!
2011-09-18
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt