Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skulle du bry dig om du visste?

har aldrig blivit så sjuk av en människa så som jag blev av dig.

febrig. spyfärdig. ofokuserad. och väldigt kaotisk. förvirrad.

dina ögon. dina otroliga ögon var som en knytnäve i magen. varje jävla gång.

dina vackra ord. dina jävulska ord. brände ett hål i mig likt en cigarrett genom en fjärilsvinge.

hela mitt innanmäte är upprivet av taggtråd.

skulle du bry dig om du visste?




Fri vers av Sandra J.
Läst 533 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2011-09-18 15:29



Bookmark and Share


  aol
stark ruggig skrift blev så berörd
2011-10-05

  Z dotter
Gud vad jag känner igen det! Man kan verkligen bli sjuk av en annan människa, och såren går så lätt upp igen och igen och igen... Ett stort svart hål av ångest och förvirring är vad som lämnas kvar. Att den andre förmodligen heller inte bryr sig gör ju saken inte alls bättre. Det enda som hjälper är mycket tid under broarna och förstående och outtröttliga vänner...
2011-09-19

  Aftonvännen
Orättvisa i översvämning
2011-09-19

  Jasmine_S
Berörande och stark skrivet! Mycket bra!
2011-09-19

  Shahla Haghi
Så bra som du skriver vill vi eller ej, blir vi berörda. Men frågan är om det räcker??
2011-09-19

  Rise Little One
Man känner igen sig, men hur gör man för att lindra det?
2011-09-18

  Ritzu
stark beskrivning av starka känslor som är lätta att relatera till. bra skrivet! :)
2011-09-18

  Mona Drugge
Starkt förmedlar du smärta ur ditt inre . Kan förstå o känna denna känsla. Bra skrivet..
2011-09-18

    svarta ängeln
Ohh känner frustationen genom texten..gillar
2011-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Sandra J.
Sandra J.