Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bag Lady.

Tänk om man vore en bag lady
en kasstant
vanka runt på stationen
från gata till gata
trapphus och trottoarer
dra runt på sin ynkliga egendom
smutsiga händer
infektioner och piss
hunger och äckliga andetag
ingen hjälp
ingen gemenskap eller plats
i mönstret
förutom med de andra kasstanterna
slut på mat
slut på pengar
slut på hopp om bättre tider.




Fri vers av Ruterdam
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-19 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam