Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du trycker upp mig i ett hörn

så skriker jag riktigt högt, vet du väl,
säger hon allvarligt
Visar dig att jag blir mer olycklig än glad

Han svarar, då!

Förlåt, förlåt, min älskling!
Men snälla du
Ge mig ännu en chans, och ännu en natt, med dig
Ja, ge mig en sista chans att få visa dig att du är min värdefullaste skatt
Den som jag älskar mer än livet i sig
Så ge inte upp hoppet om mig ännu, för jag älskar ju dig, min lilla blomma
min lilla ros
Så stanna kvar hos mig
Fly inte bara din kos

Hon svarar, då glatt
När du säger det på det där sättet, så blir jag ju bara helt ställd och alldeles rörd
För jag älskar ju dig också!
Men nu får du allt bara ta och skärpa dig, min lilla nörd

Och självklart så lovade han att göra det…

Ken Cassel
19/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-19 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel