Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddsängeln

Du vet väl om att det är du som alltid får mig att må så bra
Ja, så jag finns till här för dig
Så vart du än går följer jag efter dig i dina spår
Och det tänker jag fortsätta att göra så länge du bara tillåter mig
Så länge jag bara får
För som din skyddsängel så finnas jag till här för dig
Ja, jag finns till här till hands om du bara råkar att snubbla och slå dig, då du kanske släpper en liten tår
För gör du det så är jag genast bara där och fångar upp den
för att i nästa sekund
bara hela ditt sår

Du vet väl om att jag finns till här för din skull
För det är alltid du som får mig att må så bra…

Ken Cassel
19/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-19 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel