Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har min kärlek

Jag vet att jag har en hel del kärlek inom mig, och som oftast bara blomstrar
För jag kan känna hur den bara pulserar innanför mitt bröst, i mitt hjärta
och i min själ
Och det är väl därför som jag ständigt bara går runt och ler
Ler emot alla som jag möter
Och en dag som denna, så är jag riktigt snäll
Så de som inte genast ler tillbaka, ger jag inga böter
För jag tänker
Kanske de inte mår lika bra som jag gör
Vad tråkigt i sådana fall
Hoppas bara att de då inte gräver ner sig allt för mycket och gör något dumt
så att de alla bara går och tar livet av sig själva
och dör

Ja, jag vet att jag har min kärlek inom mig
Och jag vet att den många gånger bara gör mig så otroligt stark
Så därför har jag nu bestämt mig, för att bara dela med mig lite av den till dig
Hallå där, vännen!
Kom hit så ska du bara få en bamsekram…

Jag har min kärlek

Ken Cassel
19/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-19 20:28



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Tycker om den här varma texten.. :) :)

Du har den...kärleken :)
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel