Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kraftigt redigerad text ifrån noll nio


Jag hade målet högt inställt

när jag bara tog sikte på den så sexigt svartklädda kvinnan som bara stod där
helt ensam på andra sidan rummet
Och det smått uttråkad av hennes min att döma
Och eftersom våra ögon nu redan hade mötts som hastigast lite tidigare under kvällen med beundrande
och frågande blickar
så tyckte jag att det var på tiden att vi bara presenterade oss för varandra
Så jag går fram helt spontant och säger
Hej!
Hej, mitt namn är Ken
Så nu undrar jag bara
Vad heter söta du?

Jag heter Jasmine, svarade hon glatt

Vilket vackert namn du har på en lika fin människa, Jasmine, säger jag
Och Jasmine
Kan jag få bjuda dig på en öl eller någonting?
Eller kanske du bara har lust för att dansa

Innan hon hann svara, så tog jag bara tag i hennes ena hand och släpade med mig henne till dansgolvet
till en fin ballad
där vi dansade en liten tryckare i all tysthet medan vi bara studerade varandras kroppsspråk
Men plötsligt så får vi höra att klockan är tolv slaget
Och det är då som vi två bestämmer oss för att bara lämna haket
Och som den kille jag är, så hoppas jag att hon nu bara vill chansa och följa med mig hem en liten sväng
Vilket hon gör
Och efter några partier klädpoker på tu man hand, så har vi nu lyckats spela skjortan av varann
och ligger nu i sänghalmen helt obekymrat
och helt naket
Och när jag sen säger att jag tycker att hon är så otroligt vacker och helt underbar
så kan hon se att jag inte ljuger
För den där därnere som ni vet står redan givakt, med nosen upp i taket

Jag hade målet högt inställt om en lyckad träff
Vilket jag fick också
Och idag är vi riktigt goda vänner…
Ken Cassel
19/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-19 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel