Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några rader som ska få bli del av något större


Slöseri med frid

Det finns fortfarande spöken i skärgården
Man skördar dem vilt under regniga höstnätter
För att visa barnen hur det var förr i tiden




Fri vers av Ceylon
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-19 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ceylon
Ceylon