Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Jag känner dina fingrar

innanför min hud

och du drar dina naglar

längs min halspulsåder

 

du gav mig en längtan

efter den framtid

vi så självklart målade

 

och din närvaro bor i mig,

jag kan inte längre drömma

utan att du tränger dig in

och ervövrar mig.

 

 

Mina barn 

har fortfarande

dina ögon

 

 




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-19 23:10



Bookmark and Share


  Grävling
Det känns lite futtigt att bara ge en "applåd" för detta, så jag försöker skriva en riktig kommentar men vet inte vad jag skall säga... ja, bra, känslosamt diktat, helt enkelt, i ett fåfängt försök här att få ordet 'bra' att låta lite mindre utnött.
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér