Min historik är som blod stänkt på vita spetslakan

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min historik är som blod stänkt på vita spetslakan




Psykisk Instabil

Du sa att jag skulle akta mig

För män

Såg åt fel håll

Märkt för livet

Utnyttjad

Ond cirkel

Dövade smärta

Och ångest

Med kvinnligt sex och sprit

En gång

Fylle hora

Kan du se på mig fortfarande

Föraktar du mig

Lika mycket som jag själv gör




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-21 21:00



Bookmark and Share


  Vilhelm
Det du skriver är så tydligt, tungt och sorgligt. Ett liv på baksidan av välfärden. man lider.
2011-10-27

    ej medlem längre
Dina ord målar upp en rå och hård värld, långt bortom min egen.

Men dina penseldrag är kraftfulla och fulla av friskhet och äkthet.

Du är stark och jag älskar att läsa dina alster; det ger mig perspektiv på min tillvaro.

Där det mesta bara lunkar på i lugn och ro, harmoni och tillit, kärlek och respekt, glädje och lycka, gemenskap och värme.

Din vän Bella
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel