Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 blir 1

 

 

 

Smygande fingrar

 

 

 

hungrar

 

 

suger sig fast.

 

 

 

 

Sammanpressade kroppar.

 

 

Ingen

 

vill hitta ut.

 

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 416 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-09-20 14:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mästerligt!!!!!!!!!!!!!

Bokmärks
2011-09-23

  Lars Hedlin
Uforsik känsla! :)
2011-09-23

    ADI Nehlin
härligt...
2011-09-21

  yoakimu
"Ingen





vill hitta ut."

- fantastisk formulering!
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose