Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ung Kärlek


Ser dig

Förstår hur dina tankar upptar din närvaro i rummet
Din kram är varm och stark
Dina ögon lyser mörkare än vanligt
Dina glödande andetag
Rosor på dina kinder
Säger mig något

Hur är det? Frågar jag försiktigt

Med sänkta blick svarar du
Dig kan man inte gå undan

Ditt skärpta leende säger mig att du hyser tvivel

Är du kär?

kärlekens längtan är halva nöjen
Själva känslan är charmig

Du knuffar mig vänligt

Älskade son, håller tummarna för dig säger jag moderligt

Lämnar dig i fred med en godnattpuss.

20110224
Kl:23,05




Fri vers av Shahla Haghi
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-20 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shahla Haghi
Shahla Haghi