Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ständig närvaro

Tick tack, tick tack
smidig gång
jämn och rytmig
blir ett med livet
födder tusen tals händelser
utan att göra sig uppmärksam
vem har bestämd dennes påverkan
Väcka känslan av ungdom och åldern
Orsaka stress och ängslan
förväntningar
usla värdighets normer
ensamhet
rörlighet
kärlek
död
födelse
oändliga gång
med sin tickande och tackande






Fri vers av Shahla Haghi
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-29 16:13



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl förmedlad närvaro; tycker om den poesin, ja !
2015-04-30

  Lars Hedlin
Bra och starkt skapat!
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Shahla Haghi
Shahla Haghi