Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Involverad


Är kärleken självdestruktiv till sitt väsen?
Passionens svarta avgrund är blott mörker,
och dess svarta hål är ett inferno,
men vad är väl kärlek utan det,
och vem kan leva utan kärlek?
Kärleken förtär mig, och jag njuter av förintelsen
och ber den ej upphöra med sin plåga
men blott fortsätta accelerera den,
då kärleken är något som ej någon kan få nog av.
Jag är icke mer än mänsklig,
lika prisgiven och utsatt som envar
åt kärlekens förföljelse och infernaliska förförelse
och kan blott njuta därav
lika länge som den håller på med sin tortyr
och ber blott att den aldrig måtte upphöra därmed.




Fri vers (Fri form) av Aurelio
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-20 19:30



Bookmark and Share


  walborg
Varje relation består av tre - inte av två.
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio