Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara sedd och älskad är en stor tröst...


Någon ser dig!

Någon ser din gråt och har även sett mina tårar
som rann för en tid sen....

Vet om att det mesta går över men inte allt....

Sårad själ söker någon,någon som kan ge ömhet
någon som ser in i mitt djup...Många har försökt
men inte förmått....

Världen är så kort och himlen så oändlig,men
även om du skulle tänka att din värld är oändlig
ja då har du drömmar som inte många har...

Snart kommer någon återigen att viska ditt namn
kärlekens röst som vill ditt väl och vinna din själ...




Fri vers av marie-helene
Läst 190 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-20 21:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Snart kommer någon återigen att viska ditt namn
kärlekens röst som vill ditt väl och vinna din själ..."

Något att se fram emot.
2011-09-25

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert och berörande
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene