Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så underbart men så falskt.

Sluter ögonen
lutar mig tillbaka
Suckar djupt
Lyssnar till andetagen

"Jag älskar dig"
Drar mig intill sig
sniffar mot min hals
Lägger den varma handen mot min mage

"Du är mitt allt"
Läpparna trycks mot min hals
Händerna flätas samman
Tv sorlet ligger i bakgrunden

"Lämnar dig aldrig"
nickar långsamt
ler
rycker till


vaknar med en tår rinnande längs kinden.




Fri vers av Della
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-21 09:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
håller med nedanstående, väldigt berörande i sin känsloemfasering
2012-06-27

    ej medlem längre
Denna texten är sedan länge bokmärkt, och jag blir fortfarande lika berörd varje gång jag läser den!
2012-04-08

  Ninananonia VIP
Berörande ...
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Della
Della