Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med blicken på vädersiterna


väntan

väntan
att prognåsen
ska hinna
ikapp verkligheten

väntan
att observationerna
vid nidingen
ska hinna
ikapp
den danska prognåsen

väntan
på att få
ivarje fall
en arbetsdag
denna vecka

har varit
mycket väntan
i år

kompisen
som
är bonde
har 66 tunnland
säd under vatten

vi behöver
mycket snöskottning
i vinter




Fri vers av tom boreland
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-21 09:24

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  anits VIP
En fin vardagsberättelse
2011-09-22

    ej medlem längre
mycket bra text - applåderas
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland