Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ett av livets stora ögonblick som aldrig bleknar i mitt inre...


Du kom på min dag...


Vad som än händer
Vad som än sker i livet

Om jag så dör
Om en minut
Kommer jag ändå
Att dö en smula lycklig

För du kom
Så vacker
Så söt
Så fin
Svart
Rutig
Svart
Med gult
Till mig
På min stora dag

Det enda
jag önskade mig
Fick jag

Du kom så vacker
Till mig
På min dag

Och det var då

Just då

Som tiden
Som livet

Skulle stannat...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-21 12:43



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert att hon kom.. att hon fastnade där i ditt vackre minne :)
2011-09-21

  Anna*
Ett ljust minne att nogsamt bevara inom *ler*
2011-09-21

    Birgersdotter VIP
Vacker lycka
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT