Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksförklaring, utanför ditt fönster.

Som skuggan av ett sedan länge avlägsnat könsorgan djupt ned i min halsgrop.
Kommer jag alltid stå vid ditt fönster när du sover.
För ni har gjort oss besatt vid känslan av hjälplöshet.

Du blir stel när du ser mig,
för du vet att jag bär ditt ofödda barn.




Fri vers av Omedvetandet
Läst 590 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-09-21 15:24



Bookmark and Share


    Sofie Wijk
Starkt, men vackert.
2011-09-21

  ÄlvanUtanVingar
Starka ord, råa, ett påtvingat medvetande

ord, underbara blir en underdrift <3
2011-09-21

    RD_
Tungt ämne och så fruktansvärt bra skrivet!
2011-09-21

  Lavinia Röd
Starkt!
2011-09-21

  Mow Dean VIP
blir rädd då jag läser.
tunga rader.
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet