Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjudet

Saker man inte ska lägga märket till
Som lyser i mörkret
Förbjudet

Som långa ögonfransar
Som den perfekta längden på skäggstubb
Som nedbitna tumnaglar

Hur kan det vara vackert?
Hur kan det inte?

Självklart vill jag veta vad dina läppar smakar.
Synd på att aldrig få.

Ska hålla avstånd, och göra något som är vackrare än DIG
Med allt som skaver i MIG.




Fri vers av Omedvetandet
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-31 03:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet