Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I alla väder

I vått och torrt, i surt och grått.
Finns det något jag inte förstår.
Hur du och jag hur kasst vi än mått, ställt upp för varandra.
Som om det är vi mot alla andra.
Även när skiten är svår.
En sak vill jag ut i världen och skrika.
Så högt att benen ger vika.
Även om vi är sämst.
Är du min bästa vän.




Fri vers av Omedvetandet
Läst 316 gånger
Publicerad 2016-05-27 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet