Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prokrastinering

Ska man skriva nånting kanske, sa jag.
Jag vet inte
Ska man vara nånting kanske, undrade jag.
Inte vet jag
Ska man bli nånting kanske, menade jag.
Ge det ett försök
Men det saknas en bit, förklarar jag.
Ja men då så
Hur menar du nu, frågar jag.
Åk och hämta honom då
Ja... en annan dag, svarar jag.




Fri vers av Omedvetandet
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-17 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet