Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som glimmar är inte guld

Ett steg till och allt går sönder
Vart vi oss i världen vänder
Rycks allt vi har ur våra händer
Ändå finns du alltid där,
Förtjänar mer än allt det här




Fri vers av Omedvetandet
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-14 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet