Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubrik(natt)

Hej och åter godkväll
Klapp på axeln, vad du är snäll
Tänk dig oss som ett radarpar
I kallt vatten i ett rostigt badkar
För vad som än blir kvar
Är det inte allt vi har

När skiljer man på lust och kärlek
Förälskelse och svek
Hur mycket det än känns som något
Är mitt hjärtsnörp inget som har frångått




Fri vers av Omedvetandet
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-30 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet