sentimental

http://www.youtube.com/watch?v=_ZHZXex0Z-g

&n" />

Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sentimental

http://www.youtube.com/watch?v=_ZHZXex0Z-g

&n


När två hjärtan slutar att existera för varann

 

 

 

det händer än
då och då
sena kvällar och sömnlösa nätter
att jag undrar
hur du mår
vad du gör
om du ler

jag hoppas att du ler

det känns så tomt
här inom mig
jag har ett hål
i mitt bröst
i mitt hjärta
du hade en sådan stor plats där
men du valde att gå

ibland drömmer jag om att du återvänder

ja det är så konstigt
hur man kan vara totala främlingar
att man genom ord på en skärm
ord i en telefonlur
i ett par års tid
kan komma varandra så nära
för att sedan inte ens existera för varandra

jag erkänner att jag saknar dig ibland

vi bor inte i samma stad
så det händer inte att jag ser dig på stan
men jag läser dina ord
då och då
dina ord som en gång var för mig
som nu är för någon annan
ibland verkar du ledsen
och det gör ont
samtidigt som jag hatar
att inte förstå
eller veta
hur du mår

en gång i tiden visste jag allt

men jag har ingen rätt
till att fråga
jag har ingen plats
i ditt hjärta

men du har föralltid en plats i mitt

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 749 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2011-09-21 21:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Exakt precis så är det.
Riktigt bra skrivit.
2012-01-18

  dubbelve
Ut ur mitt huvud!
2012-01-04

  LovisaCecilia
Det är på grund av det här som jag tror på livet efter döden, för inget som har varit så äkta och så viktigt kan inte bara försvinna. Det går bara inte.
2011-09-26

    svarta ängeln
Enkel med så stora känslor att man bara vill låta de falla över en
som ett regn...smärtsamt så det känns
2011-09-22

  Micky
du spräcker bubblan i slutet av texten, underbart smärtsamt. precis som verkligheten är.
2011-09-22

    ej medlem längre
Ja

precis


det känns.
2011-09-21

  Fru Intighet
Åh, så vackert.
Älskade avslutet.

Hon vet inte vad hon missat.
Hon har missat en vacker och underbar person.

Du är så duktig.
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP