Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu ska de stänga lite kraftverk och kalla det för "marknaden" man tänker mer på titeln till en gammal film "tjuven i Bagdad"


Märkligt alltid till vintern


Visst är det märkligt
Att man precis nu


Precis innan vintern
Hittar saker i ”nödkylssystemen”
På kärnkratverket Ringhals

SOM hittat…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 134 gånger
Publicerad 2011-09-22 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO