Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det lär nog dröja ytterligare månader innan jag får träffa henne igen. Så jag skriver för att hålla tankarna i schack.


För många tankar, för lite tid

Under veka silverbroar
Sekunder är tårar
Jag? Poet?
Det skulle vara lättare att skrika

Slit ut
Riv ut
Hosta upp dina tanker
Jag vill läsa dem
Hålla dem
Känna hur dina känslors rationalisering
Pulserar mellan mina handflator

Upp, ner
Om löven faller
Faller du?
Från grönt till guld
Vackrast innan sin död

Silikonhjärta, silikonhjärta
Inget sammanhang
Skrapet från dina varma fingrar
På mitt silikonhjärta




Fri vers (Fri form) av Munken
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-22 13:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Too much time to think, too little to do" (The Stranglers)
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Munken