Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanning

om dina ben är
söndervittrade och sköra så är
mina ben en borg
om din kropp är
ett trasigt skal en tomhet av stjärnor så är
min kropp en hamn,
välkommen hem




Fri vers (Fri form) av Munken
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-18 01:54



Bookmark and Share


  wildah
Fin kärleksförklaring!
2013-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Munken