Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumheter och blåmärken

Skär himmelen i bitar
Målar livet med orden funna i morgontidig morgondvala

Håller du molnen i din darrande hand eller är det bara illusionen av hopp jag ser?

Vinterblek
Vårny
Sommarnaiv

Döende som höstens sista flämtande andetag
Klamrar sig fast vid minnet ev en midsommarstång och en födelsedagskram

Utan helhet
Halvhet
Duhet

Kanske ses vi över en solkig handduk
Kanske får jag en kyss över genomblöta kvällsmats-cornflakes?

Vardagseld i morgonvärld

Ingen sa något om att det skulle göra ont




Fri vers av Munken
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-07 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Munken