Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner mig lite ensam.. 22/9-2011


Ensamheten i en form

Som ringarna av guld
med slittålig yta
och mjukt innehåll
ler jag stort
tar spjärn mot håligheten
låter ingen veta

Att min kropp säger nej
att osäkerheten är allt
tar över hela mig
hyperventlierar
ett febrilt letande efter ord

och medan skrattet
fastnar i halsgropen
och ytan blir bräckligare
kämpar jag allt jag kan
för att inte falla




Fri vers av filosofian
Läst 256 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-22 20:04



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör..
2011-09-22

    ADI Nehlin
fin..känner igen mig i den
2011-09-22

  Robin V
Melankoli på hög nivå!

Bra skrivet!
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian