Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får inte tiden att riktigt räcka till

Inte när det nu är så många saker som jag bara vill göra
Hinna skriva, hinna laga mat, hinna städa, hinna tvätta, hinna umgås med andra
Bara hinna med…
Och då ett utav av dessa hinna med också bara råkar att vara, att bara sitta hemma i lugn och ro i soffan
och ta det lugnt
Och sitta och ta det still
Riktigt trött efter en full arbetsdag är jag

Får inte tiden att riktigt räcka till
Önskar att dygnet vore på trettiosex timmar istället...

Ken Cassel
22/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-22 20:09



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Och värre blir de med åren*ler*
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel