Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville jag vore....

 

 

Önskar vi alla att vi inte var här

Önskan om att vara där

Där som inte är här

 

Varför undrar jag då i bland

Varför är man inte nöjd med att vara

Bara vara i sitt eget

I den lilla värld som är vår

 

All den strävan

för att komma någonstans

All den bävan

för att inte komma någonstans

 

Vart vill vi

Vart är vi på väg

Hjälp oss snälla någon

Säg vart är vi på väg

 

Inte nöjd

Inte glad

Det passar inte mej

Fyller inte mej med behag

 

Ville ju vara någon annan ett tag

trodde inte det dög

med att bara vara jag

Tyckte helt enkelt att livet det sög

 

Men till vilken nytta kan det egentlgen vara

Att i någon annans värld vara

Tänk att i stället bara få vara Du

Ingen annan

Bara DU

 

Helt unik i  ditt slag

Inte det allra minst vag

Du kan bara vänta

Känna pulsens slag

 

Men stilla nu

Kan du känna

Kan du se

Allt det vackra

Allt det som du kan ge

 

Stanna upp

Bara var i det du är

Le

Se dig omkring

 

Kom i håg

Du är viktig

Du är Du

Du är här

 

 




Fri vers av Anira
Läst 135 gånger
Publicerad 2011-09-22 21:49



Bookmark and Share


    AA VIP
Mycket tänkvärt text. Att det ska vara så svårt att vara i nuet.
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira