Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst över Stockholm

Från och med häromdagen så blev det höst här över Stockholm
Nä, för det slår aldrig fel såhär i slutet av September
För när jag får den här dystra sömnsjukan vartenda år vid denna årstid
då jag bara vill lägga mig ner i soffan och dö
så har hösten börjat
Inget snack om den saken
Blir smått deprimerad när solen inte lyser lika varmt och länge över oss som den gör på sommaren
Så nu kommer det att gå fort innan alla löven bara har fallit ner till marken och börjat att bli till jord
Av jord är du kommen, och av jord ska du åter varda
Ja, så jag lovar att inom tre veckor, en månad, så är det ingen mening
att i sjön längre gå och bada…

Ken Cassel
22/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-22 21:16



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Bra skrivet..hoppas du får njuta lite sol i höstfärger känns det kanske lite bättre
2011-09-22

  Elwania
Hösten och vinter är en tid då man gå in i en
långsammare takt,
nu är det tid för vila och meditation
visst är väl våren underbar och sommaren härlig
men hösten och vinter har också sin tjusning
hoppas du kan förlika dig med den
2011-09-22

    AA VIP
Fin text.
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel