Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet.........

 

 

Jag vill känna livet flöda i genom mej

Energin virvla fram

Göra mej alldeles varm

 

Vill höra vinden viska mitt namn

Bli smekt av de ömma vindarnas svep

Vandra i solvarm sand

På en glittrande strand

Svalkande vågor

svepande mot min hud

 

Känner mig fångad

Fångad av naturens skönhet

Alla glimmrande under

små mirakel

som smeker mina sinnen

 

Jag vill leva denna dag

fylld av lyckans välbehag

Vill andas denna luft

livgivande  andetag

Andas in

Andas ut

 

I kärlekens namn vill jag strida

inte på några höga hästar sätta mej

och låta andra människor lida

Utan på breda vägar

vill jag framåt skrida

SKänka värme till människors tröst

 

 

Ja jag vill leva livet

leva det fullt ut

Leva öppet

Inte i något slutet rum

Braka loss

Vandra ut

Möta livet

Låta livet le

 

 

 

 




Fri vers av Anira
Läst 152 gånger
Publicerad 2011-09-22 22:25



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert. Livsbejakande.
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira