Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läkare har en stolthet som gör det svårt för människan att få rätt vård och diagnos...Det är smärtsamt....


friskförklarad men ändå inte frisk..

Den ljushyade kvinnan tog ett steg till läkaren
minnet var sämre,ångest och oro hade tilltagit.
Han sjukskrev och sa det var övergående..
En hjärnblödning som kvinnan tidigare haft
gjorde sig påmind och ångest och depression
kan vara en orsak...
Utredningen som gjorts långt bort från det samhälle hon nu befann
sig fanns inte bland journalerna,men hon hade papper
på olyckstillfället som orsakade åkomman....
Ska en sjuk människa verkligen få kämpa i egen svaghets kraft för
att få den respekt som borde vara självklart.
En sjuk människa ska få slita för att få den utredning som krävs,
hur kan hon vara friskförklarad när hon mår så illa som vid olyckshändelsen....




Fri vers av marie-helene
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-23 09:06



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Att söka läkare på psyket är rena ryska rouletten, det finns totalt inkompetenta egostyrda så kallade läkare som bara gör den redan
nödställda patienten ännu sjukare! Viktig text!
2012-06-16

  Bibbi VIP
Vet vad Du talar om då jag blev felbehandlad i tio år.
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene