Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar ...


.



Du är expert på dig själv:

– Vad är bäst för dig?



.










Fri vers av Kjell A. H Lundin
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-23 11:01



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
..och hur känner du ?
2011-10-07

  HelenaW
Tack! Behövde jag läsa idag!
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Kjell A. H Lundin
Kjell A. H Lundin