Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älva mitt i livet


Du dansar

villt i

frisläppta

forsar.

 

Rosig i hyn

av dunkla

skuggor.

 

Leker lekar

med det

omöjliga.

 

Du skrämde

bort min frusna sorg

likt hungriga

eldar.

 

Jag vill fylla

mitt hjärta,

med minnen

av din ljuva

blick.

 

Du dansade

vidare

med din

förtrollade slöja,

upp för

frisläppta

forsar.

 

Jag - påverkad

 

Du - oberörd




Fri vers av Johnjohn
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-23 17:28



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Det lyckliga slutet rann ut i sanden!
Sorry!
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn