Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagsnatt

Fredag

du går in genom dörren

blir en box vin i mitt svalg

och musiken pulserar i våra fingrar

 

Soffan blir ett dansgolv

och dina händer snuddar mig

i dina virrvarr runt världen

 

Ute

vi tar varje centimeter

och gör den till vår

mitt i vimlet kastas vi

ut i kanterna och in igen

 

överallt är du

och jag fastnar

med blicken

i ditt skratt.

 

Trots att vi ägde allt

ville jag bara ha dig,

i mig.




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-23 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér