Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns så många saker som vi två skulle kunna göra tillsammans

Kanske bara resa jorden runt på obestämd tid
Och det med både båt och bil
Bara flyga runt lite för att se oss omkring i världen
Och helt spontant händer det ibland att vi bara byter fil
Flyger emot det andra hållet iställlet
Ja, vi bara flyger runt lite grann för att se om vi tillhör varann
Bara för att se om vi två kan göra våran saga lite sann
då vi bara hänger oss åt varandra
lyckliga och glada, åt allting

Alla så behöver vi någon
Och ibland så är det mycket svårt att hitta denna personen den som ska frälsa en ifrån ens gamla synder
Sådant som redan har hänt och skett
Hoppas att hon bara kan få fason på mig, tänker jag själv
För om hon lyckas med det, så har hon fått den högsta vinsten på tretton rätt
då jag aldrig kommer att kunna sluta att älska henne
Åtrå henne...

Det finns så många saker som vi två skulle kunna göra tillsammans!

Ken Cassel
23/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-23 19:05



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härligt Ken..med dig får hon aldrig tråkigt...
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel